2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'da karne heyecanı

Afyonkarahisar'da, 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi sebebiyle il genelinde 131 bin 264 öğrenci karne heyecanı yaşadı. 

2007-2008 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeniyle Afyonkarahisar Merkez Osman Atilla İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi. Törene katılan Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, velilere ve öğrencilere karne uyarısı yaptı. Veliler için çocuklarının getirecekleri karnelerdeki kırık notlar nedeniyle baskı yapmamalarını isteyen Yıldırım, "Velilere çok önemli görev düşüyor. Çocuklarınızın getirecekleri kırık notlar nedeniyle onlarla irtibatı koparmayın. Onlara karşı kırıcı olmayın. Afyonkarahisar'daki tüm eğitim kurumlarımızın kapısı velilerimiz için sonuna kadar açıktır. Olumlu ve olumsuz tablolara karşı, eğitim kurumlarına gelip fikir alış alış verişinde bulunabilirler. Ayrıca okullardaki bilgisayarlarımız ve internet erişimlerimiz de velilerimizin emrindedir" dedi. 

Başarılı ve başarısız öğrenciler için de uyarılarda bulunan Yıldırım, "Başarılı öğrencilerimiz, başarılarını daha da artırmak zorunda olduklarını unutmamalı. Başarısız öğrencilerimiz de kendilerine hedefler koymalı ve bu hedefleri yerine getirmeliler" diye konuştu. 

İl genelinde 131 bin 264 öğrencinin karne aldığını anlatan Yıldırım, dönem boyunca hiçbir okulda ciddi anlamda milli eğitim camiasını üzen olay yaşanmadığını sözlerine ekledi. 

Osman Atilla İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Gün ise yaptığı konuşmada, uzun ve yorucu bir dönemi tamamladıklarını ve öğrencilerin alacakları karne ile performanslarının ortaya çıkacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 17:51:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?