2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'da silah operasyonu

Afyonkarahisar'da jandarma tarafından gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda çok sayıda silah, av tüfeği ve bıçak ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İscehisar ilçesine bağlı Konarı köyünde ikamet eden R.Y. ve Ş.Ö. isimli şahısların evine baskın düzenledi. Yapılan aramada, 1 adet sustalı bıçak, 1 adet kama, 1 adet av tüfeği, 6 adet 9 milimetre çapında tabanca fişeği, 1 adet 7.65 milimetre çapında tabanca fişeği, 3 adet av tüfeği fişeği doldurma aparatı, 1 adet barut ölçme aparatı, 500 gram saçma, 300 gram barut, 97 adet av tüfeği fişeği, 60 adet av tüfeği ateşleme kapsülü ve 1 adet kurısıkı tabanca ele geçiridi. 

Başmakçı ilçesinde faaliyet gösteren bir av bayiinde yapılan aramada ise 2 adet ruhsatsız tabanca, 74 adet ruhsatsız av tüfeği, 7 adet havalı tüfek, 1 adet ses tabancası, 1 adet numarator, 1 adet matkap, 2 adet yiv ve set açmakta kullanılan aparat ele geçirildi. İşletme sahibi H.K. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 16:57:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?