2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'da uyuşturucu vurgunu

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) görevlilerince "Teşekkül Oluşturmak Suretiyle Uyuşturucu Madde Nakletmek ve Satmak" suçu ile ilgili ortaklaşa gerçekleştirilen operasyonda 15 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, önce olayla bağlantılı olan ve öncü görevi yapan 27 GA 665 plaka sayılı araç içerisinde bulunan 8 kişi, Afyonkarahisar Gazlıgöl Yol ayrımında suçüstü yakalandı. Daha sonra ise artçı olarak gelen 43 AS 245 plaka sayılı araç içerisinde bulunan 2 kişiyi, yanlarındaki yaklaşık daralı ağırlığı 90 kg. kubar esrar maddesi ile birlikte İzmir Yolu Tepe Mobilya önünde Afyonkarahisar ve Kütahya Emniyet Müdürlüğü ekipleri yakalandı.

Afyonkarahisar'da konu ile ilgili toplam 10 şahıs ve suç unsuru uyuşturucu madde yakalanmış, tahkikat devam ettiğinden dolayı Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda yakalanan şahıslar ve uyuşturucu maddesi ile Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildiği öğrenildi.

Kütahya ilinde bu tahkikat doğrultusunda olayla ilgisi olduğu tespit edilen 5 şahıs daha sonra yapılan operasyon sonucu yakalandığı, olayla ilgili yakalanan toplam 15 şahıs Kütahya ilinde Adli Makamlara sevk edilerek 13 şahıs tutuklanarak Cezaevine gönderildiği ifade edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2008 Perşembe 18:47:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?