4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'ın 10 temel sorunu

Demokrat Parti (DP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Ali Aydoğmuş, Belediye Meclis üyesi ve İl Genel Meclis üye adaylarına Çakmak Marble Otelde kahvaltı verdi.

Çakmak Marble Otel'de Belediye meclisi ve İl Genel Meclisi üyesi adaylarına kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen DP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Ali Aydoğmuş, belediye başkanı seçildiğinde yapacakları hizmetleri dile getirdi.

Başkan adayı Aydoğmuş'un kahvaltısına İl genel ve belediye meclis üyesi adaylarının yanı sıra Demokrat Parti eski genel başkanı Gültekin Uysal, eski İl Başkanı Adnan Demirel, DP Genel İdare Kurulu Üyesi Erman Kaya, İl Başkanı Besim Telek, Merkez İlçe Başkanı Gürcan Şensoy ve bazı partililer katıldı.

Afyonkarahisar'ın 10 temel önemli sorunu olduğunu dile getiren DP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Aydoğmuş, "Afyonkarahisar'ın en temel ve önemli sorunları yol, otopark, trafik, pazaryeri, çevre ve iştir. Bunun yanı sıra yeşil alan ve çocuk bahçelerinde önemli değişiklikler yaparak sosyal faaliyeti artırmaktır. Yer altı ve yer üstü projelerimiz vardı. İçme suyu yenileme projesi, pis su arıtma tesislerinin yenilenmesi yeniden gözden geçirilerek yapılandırmaktır. Kentsel dönüşüm projelerimiz, termal turizm yatırımları projelerimiz ile sit alanlarındaki projelerimiz ile Afyonkarahisarımızın rengini, dokusunu, bakışını ve güzelliğini yeniden değiştirmektir. Bu projeler kapsamında belediye başkanı olursam Afyonkarahisar halkının rahat, huzur ve güven içerisinde yaşayacağı bir şehir yapmak için bundan önce nasıl çalıştıysam bundan sonrada çalışacağım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 18:12:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?