4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisarspor hocasını buldu

Afyonkarahisarspor Teknik Direktörlük görevine, bir dönem Afyonspor'u çalıştıran Orhan Yüce getirildi.

Sıkıntılı bir sezon geçiren ve bulunduğu 2’inci Lig’den 3’üncü Lig’e düşen Afyonkarahisarspor'un Teknik Direktör arayışı sona erdi. Bir dönem Afyonspor'u çalıştıran Orhan Yüce, mor-beyazlı takımın Teknik Direktörlüğüne, yardımcılığına Hasan Çuvalcı, kaleci antrenörlüğüne ise Ünal Tombul getirildi.Afyonkarahisar'ı yakından tanıyan bir Teknik Direktör ile çalışmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, zor dönemleri atlatmaya başladıklarını dile getirdi.

Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Orhan Yüce ise yıllar sonra tekrar Afyonkarahisarspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirtti. “Bu benim Afyonkarahisar'a üçüncü gelişim” diyen Yüce, şunları söyledi:

“Daha önceki çalışmalarımızda Afyon'da neşeli, sevinçli ve güzel günler geçirdik. Şu anda Afyonkarahisarspor'un içinde bulunduğu zor durumlardan kurtulmasının hesaplarını yapmaya başladık. Elimizde bulunan futbolcularla görüşmelere başlayacağız. Yardımcı antrenör olarak daha önce Kartal ve Sarıyer'de beraber çalıştığım arkadaşlarımdan Hasan Çuvalcı, kaleci antrenörü olarak da Ünal Tombul ile birlikte çalışacağız. 15-20 gün sonra çalışmalara başlayacağız. Tüm bilgi ve birikimimizi ortaya koyarak çalışmalara başlayacağız."

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi 16:38:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?