3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisarspor kurban kesti!

Afyonkarahisarspor Kulübü yönetimi, son iki haftada yaşanan aksiliklerin bitmesi için antrenman öncesi kurban kestirdi. Akan kanın futbolcuların kramponlarına sürülmesi ise ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele veren ve 6 puanla 6'ncı sırada yer alan Afyonkarahisarspor'da yönetim, 6 Eylül tarihinde Torbalıspor ile mücadele ederken kulüp binasından futbolcuların kişisel eşyalarının çalınması, karşılaşmalarda basit nedenlerden dolayı mağlup duruma düşülmesi, futbolcuların sık sık sakatlanmaları nedeniyle takımın bugün yaptığı antrenmandan önce kurban kestirdi.

Gruptan şampiyon olarak çıkmak için duaların edildiği kurban kesimi futbolcuların antrenman yaptığı 1 No'lu Saha'da gerçekleştirildi. Afyonkarahisarspor Onursal Başkanı Salim Pancar, Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Menajer Musa Sert, teknik heyet ve futbolcuların katılımıyla, okunan dualarla kurban kesildi. Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, sezon başında iyi bir performans çıkışı yakaladıklarını ancak bu çıkış sonrası olumsuz olaylar meydana gelmeye başladığını söyledi. Bülbül, "Daha önceleri sezon başında mutlaka takımımız adına kurban kesiliyordu. Bu sezon kurban kesiminde geç kaldık. Kesmiş olduğumuz bu kurban sayesinde önümüzdeki süreçte takımımızdaki kazaların belaların gitmesini temenni ediyoruz" dedi.

Kesilen kurban kanını kramponlarına süren Mor-beyazlılar, Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları İzmirspor hazırlıklarını başladılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 20:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?