3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisarspor seri peşinde

Pazar günü İzmirspor deplasmanından alınan 3 puan sonrası Afyonkarahisarspor'da moraller yerinde.

TFF 3. lig 2. Grup'ta mücadele eden Afyonkarahisarspor, Keçiören galibiyetinin ardından üç hafta aradan sonra İzmirspor'u yenerek ikinci galibiyeti ile tanıştı.

Ligden çekilen Marmaris Belediyespor'u hükmen 3-0 yenen Mor-beyazlılar puan cetvelinde 9 puanla 3. sırada yer alıyor. Lige istediği gibi başlayamayan ve İzmirspor maçını kazanan Afyonkarahisarspor, bu maçla galibiyet serisi yakalamak istiyor. Bu hafta kendi evinde Menemen Belediyespor'u konuk edecek olan Mor-beyazlılar seyircisi önünde 3 puan alarak bulunduğu grupta üst sıralara tırmanmayı sürdürmenin mücadelesini verecek.

Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarına da bu gün yaptığı tek idmanla sürdüren Afyonkarahisarspor'lu futbolcuların antrenman esnasında neşeli tavırları gözden kaçmadı. Teknik heyet yönetiminde günü tek idman ile tamamlayan Mor-Beyazlılar, Menemen karşısında alınacak 3 puan ile yollarına devam etmeyi hedefliyor. Afyonkarahisarspor futbolcuları konuk edecekleri Menemen Belediyespor maçında taraftardan destek bekliyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2009 Salı 13:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?