3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisarspor'da mesai sürüyor

Afyonkarahisarspor, yeni sezonun ilk maçı olan Keçiören Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarının sürdürüyor.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) BESYO Spor Salonu'nda Teknik Direktör Orhan Yüce yönetiminde futbolcular ağırlık çalışması yaptı.

İki gruba ayrılan futbolculardan bir grubu Teknik Direktör Orhan Yüce ve Kaleci Antrenörü Ünal Tonbul nezaretinde BEYSO Salonu'nda ağırlık çalışması yaparken diğer grupta yer alan futbolcular Yardımcı Antrenör Hasan Çuvalcı gözetiminde Atatürk Stadı'nda düz koşu yaptılar.

Maçların başlamasına iki haftadan az bir zaman kaldığını belirten Teknik Direktör Orhan Yüce, " Pazar günü Tavşanlı'da Linyitspor ile oynayacağımız hazırlık maçı ile yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.

Takımın şuan ki durumunun iyi olduğunu ifade eden Yüce, " Defans bölgesine iki üç takviye yapmayı düşünüyoruz. Afyonkarahisarspor'un kapanma noktasına geldi ve iş adamı A. Salim Pancar'ın desteği ile kapanmadan kurtuldu. Takımdaki futbolcuların her geçen gün performansının yükseliyor. İyi bir başarı yakalamak istiyorsak bu performans bile yeterli değil. Çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 18:10:27
Güncelleme :17 Ağustos 2009 Pazartesi 23:05:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?