4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisarspor'da umutlar yeşerdi

Afyonkarahisarspor Kulübü’nün kapanmaması için iş adamı Salim Pancar destek sözü geldi.

Afyonkarahisarspor Kulüp binasında yapılan genel kurulda, borç yüzünden kapanma noktasına gelen Afyonkarahisarspor'da 4. kez yapılan genel kurulda iş adamı Salim Pancar’dan destek sözü geldi. Daha önce yapılan 3 genel kurulda, 24 Milyon TL borcu olan ve elinde futbolcusu bulunmayan Afyonkarahisarspor'da Mor-Beyazlı takıma gönül veren iş adamı Salim Pancar, taraftarın ve yönetimin umutlarını yeniden yeşertti.

Divan heyetinin seçilmesi ile başlanan genel kurulda, açılış konuşmasını Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül yaptı. Zor şartlar altında küme düşen bir takımı aldıklarını belirten Bülbül, “Sorumluk altında olduğum için geceleri yatamaz oldum. Değerli iş adamı Salim Pancar’a çok teşekkür ediyorum. Kendisi Afyonkarahisarspor'un kapanmayacağını söyledi. Beni arayarak oluşturulacak yönetimi destekleyeceğini ifade etti. Bizde kendilerine bu konudaki hassas davranışından dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

PANCAR ONURSAL BAŞKAN SEÇİLDİ
Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül'ün konuşmasının ardından divan heyeti tarafından kulübün gelir-gider tablosu, faaliyet raporları ile denetim raporları okundu. Raporların okunmasın ardından salonda bulunan üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Gündem maddesi içerisinde yer alan yönetim kurulunun seçimine ise tek liste ile mevcut başkan Hikmet Bülbül girdi. Ve Bülbül, oy birliği ile yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:
Halil Güngör, Burhan Kınay, Habip Yaman ve Hazma Kızıldağ

DENETİM KURULU ÜYELERİ:
İsmail Bursalıoğlu, Tuncay Doğan ve Cemil Aslantaş Kulübün kapanmaması için destek olan Salim Pancar ise salonda bulunanlar tarafından onursal başkan olarak seçildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 19:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?