30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Afyonlu kadınlardan el sanatları sergisi

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisi ile Eskişehir Kırcalı El Sanatları ve Hobi Merkezi tarafından Kurdele Nakışı, Brezilya Nakışı, Kırkyama Tel Kırma, Suzeni-Boncuk İşleme ile Mum Dekoratif Ahşap Boyama sergisi açıldı. 

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda açılan sergiyle ilgili bilgiler veren Kırcalı El Sanatları ve Hobi Merkezi Yönetmeni Türkan Çiçek, merkezde bütün el sanatları ilgili branşların mevcut olduğunu belirterek, "Buraya getirdiğimiz özgün çalışmalarımızı, umarım Afyonkarahisarlılar da beğenir ve faydalı olur" dedi. Belediye Başkanı Abdullah Kaptan ise, Afyonkarahisar'da en çok üreten ve en çok proje ortaya koyanların kadınlar olduğunu ifade ederek, "Çok güzel bir birlik beraberlik içerisinde Afyonkarahisar'daki kadınlara kursların çeşitliliği ile mükemmel bir sunum yapıyorlar. Serginin hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından açılışı yapılan sergi gezildi. 

Sergiye, Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Onursal Başkanı Binnur Kaptan, Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Fercihan Öztürk, Belediye Genel Koordinatörü Erol Öztürk, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahadır Oğuz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey ve çok sayıda davetli katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 14:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?