2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Afyonlular Konukevi satılıyor

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Demirsoy, Ankara'da bulunan Afyonlular Konukevi'nin satılacağını bildirdi.

Afyonlular Konukevi'nin satışında son aşamaya gelindiğini belirten Demirsoy, muhammen bedel çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Demirsoy, satışı yapılacak olan konuk evinin son derece merkezi bir yerde olduğunu belirterek, konuk evinin betonarme karkas sistemde inşa edilmiş, apart otel ruhsatlı, 8 katlı ve 6 yıldır kullanılan bir bina olduğunu söyledi. 

Binanın çatı katına kadar asansörlü olduğunu belirten Demirsoy, bina hakkında şu bilgileri verdi: "Yangın merdiveni mevcut, sahanlıklarında yerler mermer, duvarlar kum sıva, iç sahanlıklarda zeminin seramik fayans kaplı olduğu bina 586 metrekare arsa üzerine inşa edilmiş olup, 2 bin 800 metrekare kapalı alana sahiptir. Bodrum - 3 ve Bodrum 2 katları yaklaşık 460'ar metrekare kullanım alanına sahip olup, otopark olarak, Bodrum-1 katı yine 460 metrekare olup, kalorifer dairesi, mutfak, depo alanları ve çamaşırhane bölümleri olarak kullanılmaktadır. Binanın zemin ve normal katları lobi, bar, müdüriyet ve wc alanları olarak, asma kat restoran olarak kullanılmakta olup, 1, 2 ve 3. katlar ise içerisinde banyosu bulunan otel odaları şeklinde bölümlenmiş ve her katta ortalama 7 adet oda bulunmaktadır." 

Demirsoy, binanın, içerisinde bulunan bütün eşyaları ile birlikte satışının gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 14:17:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?