3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Ağar'dan birleşmeye bir veto daha

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, "Birilerinin lüks otellerde ve restoranlarda siyasette birlik projeleri yaptığını" belirterek, "Siyasetin artık tepeden tanzim olma devri bitmiştir, siyaseti millet tanzim ediyor" dedi.

Ağar, Afyonkarahisar'da gazetecilerin sorularını yanıtlarken, bir soru üzerine "Sağda birlik konusunda kim çaba gösteriyor bilemiyorum" diyerek, şunları söyledi: "Biz DYP olarak söylemlerimizle, duruşumuzla, adım adım gezdiğimiz Anadolu ve Trakya topraklarıyla bu bütünlüğü millet nezdinde sağlıyoruz. Birileri oturuyorlar, lüks otellerde restoranlarda, siyasette birlik projeleri yapıyorlar. Biz de adım adım Anadolu'yu ve Trakya'yı köyü, kasabası, şehirleriyle, fabrikaları ve organize sanayi bölgeleriyle, esnaf çarşılarıyla, tarlalarıyla, esnaf odalarıyla yeni bir siyaseti inşa ediyoruz. Siyaset böyle yapılır. Siyasetin artık tepeden tanzim olma devri bitmiştir, siyaseti millet tanzim ediyor."

Birleşmeyi bütünleşmeyi sağlayacak gücün millette olduğunu belirten Ağar, "Bizim barajla falan bir işimiz yok, bizim işimiz AK Partiyle rekabet edip birinciliği almaktır. Bunun ne olduğunu seçimler geldiğinde göreceğiz"diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 13:22:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?