30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

AKP 3. seçim bürosunu açtı

AK PARTİ, AFYONKARAHİSAR'DA 3. SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, kentteki 3. seçim bürosunu açtı.

Uzun Çarşı'da bulunan büronun açılış törenine AK Parti Milletvekili Sait Açba, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Milletvekili Adayı Halil Ürün, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Zeybek, seçim bürosunun hayırlı olmasını diledi. Çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini ifade eden Zeybek, üçüncüsü açılan seçim bürosu ile de bir başka buluşma noktasının hizmete girdiğini

kaydetti. Açılan seçim bürosunda memleket meselelerinin konuşulacağını kaydeden Zeybek, 12 Haziran'da da istikrarın sürdürüleceğini belirtti.

AK Parti Milletvekili Sait Açba ise, parti olarak 12 Haziran seçimlerine hazır olduklarını dile getirerek, "Hatta 2023 hedefimizi de koyduk. Türkiye'de hiçbir siyasi otoriter veya siyasi parti, böyle uzun vadeli hedef koyabilmiş değil ama Türkiye çok şükür 2002'den itibaren istikrarı yakaladı" dedi.

 

"8 YILLIK TECRÜBE İLE UZUN VADELİ PLANLAMA YAPABİLİYORUZ"

8 yıllık tecrübe sonuçunda artık uzun vadeli planlama yapabildiklerini anlatan Açba, "2023 hedefimiz, zaten kamuoyuna açıklanmıştır, seçim beyannamemizde açıktır. AK Parti kervanı, Türkiye'nin her yerinde hızlı bir şekilde halka hizmet etmek için yürüyüşüne devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak, açılış gerçekleştirildi.

AK PARTİ, AFYONKARAHİSAR'DA 3. SEÇİM BÜROSUNU AÇTI
AK PARTİ, AFYONKARAHİSAR'DA 3. SEÇİM BÜROSUNU AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2011 Cumartesi 20:16:04
Güncelleme :2 Mayıs 2011 Pazartesi 01:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?