4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

AKP'de kongre heyecanı

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Semai Kaya, 9 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan İl Başkanlığı Kongresine her hangi bir sorun olmadığı sürece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağını söyledi.

81 ilde gerçekleşecek olan AK Parti il Başkanlığı Kongrelerinin ilkini Afyonkarahisar'da 9 Mayıs'ta gerçekleştireceklerini vurgulayan AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Semai Kaya, kongreye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılma ihtimali olduğunu söyledi.

Başkan Semai Kaya, " Yerel seçimler sonrası partimiz 81 ilde İl Başkanları Kongrelerini gerçekleştirecekler. Bunun da ilkini biz yapmış olacağız. Bilindiği gibi İl Başkanımız olan ve Belediye Başkanı olarak seçilen Burhanettin Çoban'ın yerine göreve gelen Mehmet Zeybek, yeniden aday olduğunu dile getirdi. Bizde Merkez İlçe Yönetimi ve Teşkilatı olarak şuan İl Başkanlığı görevini yürüten ve aday olan Mehmet Zeybek'i destekliyoruz. Yapılacak kongre Afyonkarahisar'ımızın tarihinde bile görmediği en uyumlu kongre olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde geçecek olan kongremizde İl Başkanımız ile el birliği içerisinde çalışacağız. Kongremize Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ında katılma ihtimali var. Çünkü ilk il kongresini biz gerçekleştireceğiz. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde Afyon'umuza hizmet etmektir." dedi.

Değişen kabine ile ilgilide açıklamalarda bulunan Kaya, "Başbakan Erdoğan'ın yapmış olduğu kabine değişikliğini olumlu buluyoruz. Kabine içerisinde yapılan yenileme ile ülkemize daha çok fayda sağlayacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Yılın Bakanı olarak seçilen ve kabinedeki yerini koruyan Afyonkarahisar Milletvekili ve Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'na da güvendiklerini ifade eden Kaya, "Bakanımız Veysel Eroğlu ile gurur duyuyoruz." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 10:15:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?