3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

AKP'li Koçak'tan ATB'ye ziyaret

Afyon Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Recai Yumuturuğ'u ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Afyon Milletvekili Mahmut Koçak, "Sivil toplum örgütleri ve diğer kuruluşlarımızla birlikte bütün gücümüzü ortaya koymalı, Afyon'u yatırıma doyurmalıyız" dedi.
Milletvekili Koçak'ı makamında kabul eden Yumuturuğ, Kalkınmada Öncelikli Yöre (KÖY) kapsamına alınan Afyon'da, işadamları ve yatırımcıların isteklerine cevap verilebilecek şekilde hazırlıkların süratle tamamlanması gerektiğini vurguladı. ATB Başkanı Yumuturuğ, "Bulunduğumuz konum itibari ile elimizi çabuk tutmalıyız. Kayıp yıllarımızı bu fırsatla telafi etmeliyiz. Marmara, Ege ve Akdeniz bölgesinde, yatırıma en verimli il Afyon'dur. EGEV (Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı) ve BAGEV'in (Batı Akdeniz Ekonomiyi Geliştirme Vakfı) avantajlarını çok iyi değerlendirmeliyiz" dedi.
AK Parti Milletvekili Mahmut Koçak ise il merkezi ve ilçelerin yatırım alabilmesi için yoğun çalışmalar yaptıklarını belirterek şöyle dedi:
"İş sahaları için hazineye ait arazileri tespit ettiriyoruz. Pek çok işadamı ve yatırımcıyla temaslarımız ve ikili görüşmelerimiz sürüyor. Hazırlanacak CD'lerle, Afyon'un potansiyel özelliklerini anlatmalı ve tanıtmalıyız. Sivil toplum örgütleri ve diğer kuruluşlarımızla birlikte bütün gücümüzü ortaya koymalı, Afyon'u yatırıma doyurmalıyız."
AFYON - İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2004 Pazartesi 21:23:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?