2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

AKP'li vekilin 'ağzıaçık' kaldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Mahmut Koçak, Nuribey Beldesi’nde düzenlenen yağlı güreş müsabakalarını izledi. Karnı acıkan Koçak, bol bol Afyonkarahisar’ın meşhur ’ağzıaçık’ böreğinden yedi.

AK Parti Milletvekili Mahmut Koçak, hafta sonlarında memleketi Afyonkarahisar’a gelerek stres atıyor. Merkeze bağlı Nuribey Beldesi’nde düzenlenen yağlı güreş müsabakalarını izleyen Milletvekili Koçak, yine herkesin ilgi odağı oldu.

Güreş alanına gelişinde kendisini karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaşıp öpüşen Koçak, daha sonra protokoldeki yerini aldı. Karnı acıktığı gözlenen Koçak, hemen masanın üzerine ikram amacıyla konulan Afyonkarahisar’ın meşhur ’ağzıaçık’ böreğinden aldı.

Gazetecilerin fotoğraf çekmeye hazırlandığını gören AK Parti Milletvekili Mahmut Koçak, "Bu ağzıaçığı yerken beni çekemeyeceksiniz. Sonra o fotoğrafın altına kim bilir neler yazarsınız" diye espri yaptı. Güreş müsabakalarını sonuna kadar izleyen Koçak, daha sonra Afyonkarahisar’a döndü.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 18:06:42
Güncelleme :23 Mayıs 2005 Pazartesi 12:07:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?