4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

AKÜ mezunları kongre yaptı

AKÜ MEZUNLARI KONGRELERİNİ YAPTI

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mezunlar Derneği 5. olağan kongresini gerçekleşti. Genel kurul öncesi derneğin 2 dönem başkanlığını yürüten İsmail Aydoğuş, mezunlar arasında ciddi bir dayanışma olduğunu söyledi.

AKÜ Mezunlar Derneği Derneği'nin 5. Olağan Genel Kurul toplantısı, AKM Kocatepe toplantı salonu'nda yapıldı. Genel kurul öncesi derneğin 2 dönem başkanlığını yürüten İsmail Aydoğuş dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. AKÜ Mezunlar Derneği'nin 67 üyesi bulunan 9 yıllık bir dernek olduğunu söyleyen İsmail Aydoğuş, derneğin kurucu üyelerinden biri olarak iki dönem başkanlık görevini yürüttüğünü söyledi. Dernek çalışmaları kapsamında zaman zaman toplantılar düzenleyerek AKÜ'den mezun olan eski öğrencilerin ailelerinin de toplantılara katıldığını dile getiren İsmail Aydoğuş, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan AKÜ mezunlarının yılda bir defa toplandığını belirti.

Aydoğuş, "Türkiye'nin dört bir yanında olan tüm AKÜ mezunları her yıl Afyonkarahisar'da bir otelde toplanıyor. En son toplantımız Marble Çakmak Otel'de üniversitemizin 350 mezunu eş ve çocuklarıyla beraber toplantımıza katıldılar. Bu toplantılarda hasret giderilerek anılar tazeleniyor. Böylece mezunlar arasında birlik ve beraberlik sağlanıyor. AKÜ 1974 yılında kurulurken ilk mezunlar 1978 yılında verildi. Üniversitemizin kuruluşundan bugüne kadar ki sürede yaklaşık 70 binin üzerinde mezun verildi. Mezunlarımız arasında ciddi anlamda bir dayanışma var. Derneğimize gönül veren mezunlarımıza ve üniversitemizin sağladığı desteğe çok teşekkür ediyoruz" dedi.

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

AKÜ Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu belli oldu. Asil; Feyyaz Yıldız, Harun Cansız, Yılmaz Soytekin, İbrahim Yüksel, Mehmet Sarlık, Denetim Kurulu asil; Belkıs Özkara, İsmail Aydoğuş, Mehmet Erkan ve Disiplin Kurulu asil; Ahmet İnkaya, Süleyman Baykara, Türker Göksel olarak belirlendi.

AKÜ MEZUNLARI KONGRELERİNİ YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 11:31:02
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 14:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?