1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

AKÜ'de çocuk korosu şenliği

AKÜ'DE ÇOCUK KOROSU ŞENLİĞİ

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenen 3.Ulusal 23 Nisan Çocuk Koroları Şenliği’ne 15 çocuk korosu katıldı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve AKÜ Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü işbirliğinde düzenlenen Ulusal 23 Nisan Çocuk Koroları Şenliği'nin üçüncüsü AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampusu'ndaki Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan Prof. Mustafa Apaydın, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Suna Çevik, AKÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Artay Yağcı ve çok sayıda davetli katıldı.

MİNİKLER BEĞENİ TOPLADI

AKÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Yağcı, konservatuar olarak yılda 90'na yakın etkinlik düzenlediklerini söyleyerek, etkinliklerin Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmada önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Açılış konuşmalarının ardından sahneye ilk olarak AKÜ Minikler Korosu çıktı. Şef Burcu Taner yönetiminde şarkılarını seslendiren minikler, izleyicilerden büyük alkış aldı. Gün boyu süren ve 15 çocuk korosunun sahne aldığı şenlik, ödül töreni ile sona erdi.

AKÜ'DE ÇOCUK KOROSU ŞENLİĞİ
AKÜ'DE ÇOCUK KOROSU ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 16:57:05
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 00:06:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?