3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Alkollü kadın kilitli kaldığı evden kurtarıldı

Afyonkarahisar'da fazla miktarda alkol alarak sarhoş olan Azerbaycan uyruklu bir kadın, kilitli kaldığı evden polisler tarafından kurtarıldı. Polisin elini öpen kadın kaldırıldığı hastanede doktorları da öpmeye çalıştı.

Bir gazinoda şarkıcılık yapan Azerbaycan uyruklu kadın, Nazmi Saatçi Mahallesi'nde kaldığı evde alkol aldı. İlerleyen saatlerde sarhoş olan ve kapının kilitli olduğunu gören kadın evin camlarını kırıp içerideki eşyaları dışarıya attı. Mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen çok sayıda polis kadını içeriden çıkarmak için uzun süre uğraştı. Binanın birinci katındaki evin balkonuna çıkan bir polis memuru kadını aşağı indirdi. Bu arada kadın kendisini kurtarmaya çalışan polisin elini öptü.

Azerbaycan uyruklu kadın polis memuruna teşekkür etmeye çalışırken kolunu ambulansın kapısına sıkıştırdı. Azeri kadın götürüldüğü Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde ortalığı birbirine kattı. Acil Servis'te doktorları öpmeye çalışan kadın bir tekerlekli sandalyeye oturtularak hasta gözlem odasına götürüldü. Burada sandalyeden yere düşen alkollü kadın hastane görevlileri tarafından tekrar sandalyeye oturtuldu. Kadın yatmayacağını söyleyerek hastanenin koridorlarında dolaştı. Solist olduğunu belirten
Azerbaycanlı kadın, ses tellerindeki sorun nedeniyle mesleği bıraktığını söyledi.

Bu arada, Afyonkarahisar Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından yapılan operasyonda, fuhuş yaptıkları iddia edilen yabancı uyruklu Mariya Gasparowa ile Mersinli R.E. (25) isimli kadınlar yakalandı.
iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 11:46:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?