1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Anafen müdürleri buluşturdu

AFYONKARAHİSAR İLKÖĞRETİM OKUL MÜDÜRLERİ BİRARAYA GELDİ

Afyon Kocatepe Dershanesi Anafen Şubesi tarafından Afyonkarahisar'da görev yapan İlköğretim Okul (İ.Ö.O) Müdürlerine yönelik bir toplantısı düzenlendi.

Kocatepe Dershanesi Anafen Şubesi’nde İlköğretim Okul Müdürlerine yönelik düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Fevzi Özdemir, Rıfat Eksik ve çok sayıda okul müdürü katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kocatepe Dershanesi Anafen Şubesi Müdürü Yetkin Toker, "20 yıldır dershanemizin şubesi eğitime devam ediyor. Elde ettiğimiz başarılar sadece bizim başarımız değil. Eğer okuldaki çocuğun temeli sağlam değilse, aynen bina gibi, bizde böyle onun üzerine taşları yığıyoruz ve başarı öyle elde ediliyor. Eğitim öğretim adına eğer bizlerle ilgili yardımcı olacağımız bir şeyler olursa biz her zaman hazırız" dedi.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Özdemir ise Afyonkarahisar'da eğitim alanında çok güzel bir ivme yakalandığını belirtti. Özdemir, "Görevlerimizin ve sorumluluğumuzun ne kadar hassas olduğunu, bizim elimizdeki malzemenin insan olduğunu ve hata kabul etmeyeceğimizin hepimiz idraki içerisindeyiz. Bizler Afyonkarahisar İlinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak güzel bir ivme kazandık umarım birlikte çalışma arzusu hep devam eder" diye konuştu.

AFYONKARAHİSAR İLKÖĞRETİM OKUL MÜDÜRLERİ BİRARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2010 Pazar 14:55:04
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 12:13:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?