3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Arazi kavgası ölümle bitti

Afyonkarahisar'da akrabalar arasında çıkan arazi kavgasında bir kişi hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar'ın merkeze bağlı Köprülü köyünde arazi anlaşmazlığı yüzünden amca oğulları arasında çıkan kavga kanlı bitti. Orhan A. (51), amcasının oğlu olduğu öğrenilen Hüseyin A.'nın (65) evinin yanında bulunan arazisine traktörüyle gitti.

Orhan A. ile Hüseyin A. (65) burada tartışmaya başladı. Tartışma bir anda kavgaya dönünce amca oğulları birbirine girdi. Babası ile amcasının kavga ettiğini gören Adem A. (33) da kavgaya dahil oldu. Orhan A. kavga esnasında traktörüne doğru gitmeye başladı. Bunun üzerine Hüseyin A. yanındaki silahla Orhan A.'ya ateş etmeye başladı.  Kurşunların hedefi olan Orhan A. olay yerinde ağır yaralandı.

Silah seslerini duyarak tarlaya gelen köylüler Orhan A.'nın yerde yattığını gördü ve 112'ye haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri Orhan A.'ya ilk müdahaleyi yaparak Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Orhan A. kurtarılamadı.

Amcasının oğlu Orhan A.'yı vuran Hüseyin A. ve oğlu Adem A. da jandarma ekibi tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 13:57:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?