1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Argo tezahürata alkışlı destek

VALİ YARDIMCISINDAN ARGO TEZAHÜRATA ALKIŞLI  DESTEK

3. lig terfi maçlarına ev sahipliği yapan Afyonkarahisar'da oynanan futbol müsabakalarından Foça Belediyespor Denizli Yeşilköyspor'u 2-1 mağlup etti.

Maç sonrasında soyunma odasında ise ilginç bir olay yaşandı.

Daha önce Foça'da kaymakam olarak görev yapan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, futbolcuların "Foçayı da yenmek böyle g.. ister" tezahüratına alkışlayarak ve gülerek destek verdi.

Afyonkarahisar'da oynanan 3. lig terfi yarı final maçında Denizli Yeşilköyspor'u 2-1 mağlup eden Foça Belediyespor sevincini Belediye Başkanı ve Afyonkarahisar'da görev yapan Vali Yardımcıları ile paylaştı. Foça ilçesinde 2000 ile 2003 yılları arasında Kaymakamlık yapan ve şuanda Afyonkarahisar Vali Yardımcısı olarak görevini sürdüren Ahmet Ertürk, Foça Belediyespor'a destek amacı ile futbolcuların soyunma odasına geldi. Foça Belediyespor futbolcularının Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk'ün yanında 'Foça'yı

da yenmek böyle g.. ister' tezahüratlarında bulundular. Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, futbolcuların argolu tezahüratlarını gülümseyerek ve alkışlayarak destek verdi.

Futbolcuların argolu tezahüratlarını destekleyen diğer bir isim ise Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ oldu. Başkan Demirağ, görüntü alan bir kameramanı fark edince görüntü almasını engellemek için elini ekrana kapadı. Tüm bunların yaşandığı soyunma odasında Başkan Gökhan Demirağ hiçbir şey olmamış gibi futbolcuları final maçına motive etti. Denizli Yeşilköyspor'u 2-1 mağlup eden Foça Belediyespor final'de Uşak Belediyespor'un rakibi oldu. Final maçı 16 Mayıs 2010 Pazar günü Atatürk Stadyumunda saat 16.30'da oynanacak.

VALİ YARDIMCISINDAN ARGO TEZAHÜRATA ALKIŞLI  DESTEK
VALİ YARDIMCISINDAN ARGO TEZAHÜRATA ALKIŞLI  DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 11:01:00
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:53:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?