4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Arslan'dan esnaf odalarına ziyaret

Demokratik Sol Parti (DSP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Arslan, esnaf odaları ziyaretlerini meclis üyesi adaylarıyla birlikte sürdürüyor.

Demokratik Sol Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Arslan, Kahveciler, Elektrikçiler ve Kasaplar Odası'nı ziyaret etti. İlk olarak Kahveciler Odası'nı ardından Elektrikçiler Odası'nı ziyaret eden DSP Belediye Başkan adayı Ahmet Arslan, son olarak Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İhsan Dumanlı'yı ziyaret etti.

Arslan, Afyonkarahisar İl Genel Meclis üyesi adayı Abdülkadir Avcı ve Sedat Tatar, Belediye Meclis üyesi adayı Ahmet Yalçın ile birlikte esnaf odalarını gezdi.

Belediye Başkan adayı Ahmet Arslan, oda başkanlarının sorunlarını dinleyerek projelerini anlattı. Afyonkarahisar'ın gelişmesi için güzel projeleri olduğunu söyleyen Ahmet Arslan, esnaftan 29 Mart 2009 günkü yerel seçimler için oy istedi.

Afyonkarahisar'ı projeleri ile geliştireceğini ifade eden Belediye Başkan adayı Arslan, şöyle konuştu: "Kasaplar içine gittik ve oranın acı durumunu gördük. Esnaf siftah edemiyor. Partimizin Afyonkarahisar'la ilgili programında Afyonkarahisar'da organize hayvancılığı geliştirecek ciddi projelerimiz var. Sorunlarınızı yakından takip ediyoruz. Göreve gelmemiz durumunda öncelik vereceğimiz sorunlar arasında hayvancılıkta bulunuyor."

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 17:29:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?