3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

ATB'nin yeni başkanı koltuğa oturdu

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerin ardından Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı seçilen Hakkı Oruç, görevine başladı.

Bugün görevine başlayan ATB Başkanı Hakkı Oruç, makamında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İmkanları dahilinde yeni bir borsa binası yapmayı düşündüklerini belirten Oruç, "Yeni yer için Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın üst katını düşünüyoruz. Ancak şu anda bir şey belli değil" dedi.

Kendilerine bağlı 7 tane meslek grubu bulunduğunu kaydeden Oruç, "Her meslek grubundaki temsilcilerle sorunların tespiti hakkında bir ön görüşme yapacağız. İlk yapmamız gereken görevlerden bir tanesi budur. Çıkan sorunlara göre önceliği tespit edip, yönetim kurulu ve meclis karar verirse o sorunların çözümü noktasında çalışacağız. Bütün meslek gruplarımızla görüşmelerimiz olacak. Elimizden gelenin en iyisini Afyonkarahisar için yapmaya çalışacağız. Şu ana kadar yapılan çalışmalara da saygımız var" diye konuştu.

ATB Başkanı Hakkı Oruç ayrıca, et, yumurta, haşhaş, hububat gibi ürünlerin, canlı hayvan alım satım fiyatlarının belirlenmesi noktasında çalışmalarının olacağını söyledi.

Makam otomobilini ne kullanmayacağını kaydeden Oruç, "Makam aracımı ancak Afyonkarahisar’ı temsil etmemiz gerekirse, farklı bir şehre gittiğimizde kullanacağım. Şehir içinde kullanmayacağım. Buna tasarruf denilebilir. Zaten tasarruflu olmak da her kurum için gereklidir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2005 Cuma 17:50:40
Güncelleme :11 Mart 2005 Cuma 17:53:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?