2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

ATSO 100 öğrenciye burs veriyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) her yıl toplam 100 üniversite öğrencisine burs veriyor.

ATSO burs almaları sona eren 19 üniversite öğrencisinin yerine yeni öğrencilere burs vermek için internet üzerinden başvuruları kabul ediyor.
Konuyla ilgili ATSO'nun resmi internet sitesi www.afyontso.org.tr adresinden verilen bilgi şu şekilde; "Odamızın her yıl toplam 100 üniversite öğrencisine vermekte olduğu burs, bu yılda devam edecektir. Burs almaları sona eren öğrenciler yerine, 2008-2009 öğrenim dönemi için Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı veya Afyonkarahisar'da doğmuş 19 üniversite öğrencisine daha burs verilecektir.Öğrencilerin, Yurt içinde yüksek örgün öğrenim veren kurumlarda öğrenim görmeleri veya bu kurumlara girme hakkını elde ederek kayıt yaptırmaları, herhangi bir firma veya kuruluşta daimi eleman olarak çalışmamaları; sabıka kayıtlarının bulunmamaları; maddi desteğe ihtiyacı olmaları (1-Anne veya babasının vefat etmiş olması öncelik sağlar 2- Aile veya kendi geliri Net asgari ücretin 2 katını geçmemelidir 3- Velisi veya 1.derece yakını Odamız üyesi olması öncelik sağlar 4- Ailenin oturduğu evin kira olması öncelik sağlar 5- Anne ve babasının her ikisinin de çalışıyor olmaması öncelik sağlar 6- Öğrenim gören diğer aile bireylerinin sayısı öncelik sağlar ) gerekmektedir."

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 14:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AYŞE ÇORAK IP: 88.247.239.xxx Tarih : 5.09.2008 19:57:11

slm ben afyon kocatepe üni.muhasebe bölümünü kazandım.emirdağ myo.annem ev hanımı .annemle babam 12 sene önce boşandılar. babam beni aramıyo. aldığımız nafaka beni okutmaya yetmeyecek.anneme yük olmak istemiyorum. o yüzden sizden burs istiyorum.bana yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim