30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

ATSO 'spor oyunları' başladı

ATSO 'SPOR OYUNLARI' BAŞLADI

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Türkiye'de ilk olan 'Spor Oyunları'nın 6'ncısını gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından Türkiye'de bir ilk olarak başlatılan ve gelenekselleştirilen 'Spor Oyunları'nın 6'ncısı görkemli bir tören ile start aldı. ATSO'ya kayıtlı firmaların Anıtpark'ın önünden kortej geçişi ile başlattıkları 'Spor Oyunları' Atatürk Spor Salonu'nda devam etti. Hava muhalefeti nedeniyle spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğe firmalar da yoğun ilgi gösterdi.

Afyonkarahisar protokolünün iştiraki ile başlayan etkinlik, Dinar Belediyesi bando ekibi eşliğinde söylenen İstiklal Marşı ile devam etti. Zafer Gençlik ve Spor Kulübü öğrencilerinin jimnastik gösterileri ile devam eden 'Spor Oyunları' etkinliklerinde bir konuşma yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 'Spor Oyunları'nın 2006 yılında başladığını ve bu yıl daha çoşkulu bir şekilde 6'ncısını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Her geçen yıl gerek sporcu sayısı gerek branş sayısı bakımından katılımın artarak devam ettiğine dikkat çeken Hüsnü Serteser, bu sene 69 firmadan yaklaşık 500 farklı sporcunun katıldığını belirtti. Bu sene bir değişiklik daha yaptıklarını dile getiren Serteser, Afyonkarahisar Ticaret Borsası ile ilçelerdeki oda ve borsaların da bu 'Spor Oyunları'na dahil edildiğini kaydetti.

Serteser şöyle devam etti: "Gururla söylemek istiyorum ki, Türkiye'de 365 oda ve borsa var. 6'ncısını gerçekleştirdiğimiz 'Spor Oyunları' sadece Afyonkarahisar'da var. Ticaret ve Sanayi Odamız, 6 senedir bir ilki gerçekleştiriyor. Tabii ki bunun da en önemli amacı, iş adamlarımızın, çalışanlarımızın üzerinden iş stresi atılmış oluyor ve şirketlerimizin çalışanları birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı elde ediyorlar. 6 yılın sonunda önemli bir ivme kazanmış ve başarı elde etmiş durumdayız. Tabii ki

sizlerin desteği bizi çok daha mutlu ediyor."

Serteser'in konuşmasının ardından katılımcı firmalar tarafından 'Spor Oyunları'nın ilk branşı olan bilek güreşi müsabakaları gerçekleştirildi. Daha sonra protokol üyeleri tarafından temsili basketbol atışları yapıldı. Günün kapanış müsabakası ise halat çekimi yarışması oldu. Protokol mensuplarının halat çekim yarışmasında renkli görüntüler oluştu.

ATSO 'SPOR OYUNLARI' BAŞLADI
ATSO 'SPOR OYUNLARI' BAŞLADI
ATSO 'SPOR OYUNLARI' BAŞLADI
ATSO 'SPOR OYUNLARI' BAŞLADI
ATSO 'SPOR OYUNLARI' BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2011 Pazartesi 20:44:05
Güncelleme :1 Haziran 2011 Çarşamba 01:39:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?