1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

ATSO spor oyunları başlıyor

ATSO SPOR OYUNLARI BAŞLIYOR

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Spor Oyunları 24 Mayıs Pazartesi günü başlıyor.

Takım ve bireysel branşlarda düzenlenecek spor oyunlarının başvuruları 21 Mayıs Cuma günü sona eriyor. Pazartesi günü kortej yürüyüşü ile başlayacak spor oyunlarına, TRT Stadyum programı yapımcısı ve sunucusu Erdoğan Arıkan da katılacak. Spor oyunları, futbol (halı saha), voleybol, halat çekme, dart, bowling, atıcılık, bilek güreşi, penaltı vuruşu, tavla, satranç ve masa tenisi branşlarında düzenlenecek. ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Spor Oyunları Komite Başkanı Gürcan Aşçı, komite üyeleri Rıfat Yağmur ve Hakkı Sağbilge ile birlikte oyunlar hakkında bilgi vermek için ATSO binasında toplantı düzenledi.Toplantı da konuşan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, geçen yıl ilk defa spor oyunlarının bir kortejle başladığını, bu sene de oyunların yine kortej ile başlayacağını ve daha güzel olacağını ifade etti.

Oyunlara Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın da destek verdiğini anlatan Başkan Hüsnü Serteser, bu seneki korteje Dinar Belediye Bandosunun da eşlik edeceğini söyledi. Korteje yine Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Halk Dansları Topluluğunun da katılacağını vurgulayan Serteser, ATSO'nun geleneksel hale getirdiği ve bu sene 5. yapılacak olan spor oyunlarına her geçen gün daha da önem vererek hazırlandıklarını ifade etti. Serteser, "Ticaret ve Sanayi Odası, bu ülkenin bir tek ticari ve ekonomik değerlerine bakmaz diye düşünüyoruz. Üyelerinin sporla birlikte birbirleriyle tanışmalarını, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak da bir sosyal sorumluluk projesidir diye düşünüyoruz. Bu düşünceden hareketle bu spor oyunlarına çok önem veriyoruz. Geçen sene spor oyunlarımıza 50 firma katılmıştı. Şu an başvurular halen devam etmekte. Zannediyorum ki geçen seneden daha fazla bir düzeye, daha fazla bir çeşitliliğe ulaşacağımızı tahmin ediyorum" dedi.

ATSO SPOR OYUNLARI BAŞLIYOR
ATSO SPOR OYUNLARI BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 17:45:00
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 18:50:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?