2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

ATSO'da kredi anlaşması

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Denizbank arasında, oda üyelerinin düşük faizli ve uzun vadeli kredi kullanabilmeleri amacıyla kredi anlaşması imzalandı.

Denizbank Marmara Bölge Müdürlüğü ile ATSO arasındaki kredi anlaşması, ATSO Meclis toplantı salonunda imzalandı. Anlaşma kapsamında eşit taksitle geri ödeme kolaylığı sağlanan kredilerin faizleri, kullanılan kredinin türü ve vadesine göre değişmekle birlikte, oda üyelerine özel olarak cazip koşullarda sunuluyor. ATSO’ya kayıtlı üyelerin, Denizbank’tan alacakları kredinin en üst limiti 50 bin YTL ve 24 ay vadeli olacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ATSO Başkanı Melih Yurter, Denizbank ile birlikte 10 bankayla anlaşma yaptıklarını belirterek, "Bu protokol, gerek faiz gerekse ödeme şartları noktasında oda üyelerinin daha fazla alternatife sahip olabilmeleri adına hazırlanmıştır. 31 Aralık 2004 tarihine kadar 9 farklı bankayla imzaladığımız protokollerle, ATSO üyesi olan binden fazla işletme yaklaşık 36 milyon YTL kredi kullanma imkanına sahip oldu. Bu anlaşma, üyelerimizin iş potansiyelini geliştirmek, istihdamı artırmak, üretim yelpazesini ve üretim kapasitesini artırabilmek adına ihtiyaç duyabilecekleri kredinin en uygun şartlarla temin edilmesinde faydalı olacaktır" dedi.

Denizbank Marmara Bölge Müdürü Bekir Demirbel de, Denizbank olarak son 1 yıldır KOBİ’lere yönelik çözümler ürettiklerini kaydederek, "Bugün yaptığımız protokol bu çözümlerin bir örneğidir. İşini geliştirmek, yeni yatırımlar yapmak, yenileme yapmak isteyenler için çok özel fiyatlar, özel vadeler ve özel şartlarla bir protokol yaptık. Oda üyeleri, Denizbank’a kredi başvurusunda bulunan kişilerin aldıkları fiyatların çok altında bir fiyatla kredi alabilecekler" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ATSO Başkanı Melih Yurter ve Denizbank Bölge Müdürü Bekir Demirbel, anlaşmaya imza attı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2005 Perşembe 15:07:00
Güncelleme :27 Mayıs 2005 Cuma 12:27:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?