3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

ATSO'da Serteser dönemi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı,Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İki ayrı listenin yarıştığı ATSO seçimlerinde Meclis Başkanlığına Mustafa Hancıoğlu seçildi. Mehmet Çarkgil ile yarışa giren Mustafa Hancıoğlu ilk turda 33'e 33 oy alarak berabere kaldı. İki adayında eşit bir şekilde sandıktan çıkmasının ardından yapılan kura çekimi ile Mustafa Hancıoğlu ATSO'nun Meclis Başkanlığı'na seçildi. Meclis Başkan Yardımcılığına Bekir Özerdem ve Erhan Yücel, katip üyeliğine ise Hüseyin Şehitoğlu seçildi. Hancıoğlu, "Bizlere güvenen ATSO üyelerini mahcup etmeden çalışacağız. Bizim de ülkemizin, Afyonkarahisarımızın gelişmesi için projeler üretip faydalı olmaktır" diye konuştu.

Mevcut Başkan Melih Yurter ile Afyonkarahisar Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Hüsnü Serteser seçime katıldı. Seçimde Hüsnü Serteser'in bulunduğu beyaz liste 34 oy aldı. Melih Yurter'in sarı listesi ise 32 oyda kaldı. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanlığına seçilen Hüsnü Serteser 66 meclis üyesi ile birlikte hareket edeceklerini ifade etti. Afyonkarahisar'a hizmet etmek için çalışacaklarını ifade eden yeni Başkan Serteser, " AFSİAD olarak yaptığımız çalışmalarımız ortadır.

Bundan sonrada ATSO yönetimi ve 66 meclis üyesi arkadaşım ile birlikte Afyonkarahisar'a hizmet etmek için çalışacağız. Amacımız Afyonkarahisar'ımıza ve halkımıza faydalı olmaktır" dedi.

Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu;  "Yavuz Kocaşaban, Mustafa Asım Bozca, Hakkı Sağbilge, Sabri Yakın, Mahmut İşisağ, Gürcan Aşçı, Mehmet Sıtkı Merdivenci, Mustafa Gül, Orhan Kuş ve Mehmet Emin Özbayat yer aldı. Disiplin kurulunda ise; İbrahim Uğur Bilensoy, İbrahim Eğrelti, Ahmet Acar, Ahmet Özsu, Bülent Şahin ve Şükrü Köse yer aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde delege olarak oy kullanacaklar ise; Adnan Demirel, Şükrü Demirayak, Metin İplikçioğlu, Mehmet Özer, Mehmet Emin Güzbey, Necati Taşpınar ve İbrahim Söner."

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 15:31:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?