4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

ATSO'dan üyelerine kredi kolaylığı

ATSO'DAN ÜYELERİNE KREDİ KOLAYLIĞI

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Albaraka Türk ile üyelerine yönelik kredi kolaylığı protokolü imzaladı.

Albaraka Türk ile ATSO arasında odaya kayıtlı işletmelere uygun koşullarda finansman sağlanması yönünde protokol imzalandı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Albaraka Türk Afyonkarahisar Şube Müdürü Erkan Tokul'da hazır bulunduğu törende karşılıklı imzalar atıldı.

Odaki üyelerin daha uygun krediler kullanması için önemli bir protokole imza attıklarını ifade eden ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, imzalanan protokol anlaşması doğrultusunda odadaki üyelere ticari ve sınai işletmeler, özel koşullarla finansman desteğinden yararlanacağını ifade etti.

Serteser, "Ülkemizin yatırım bankalarından Albaraka Türk ile odamızdaki yaklaşık 4 bin 500 üyemize uygun şartlar ile kredi veren protokol imzalıyoruz. Buradaki amaç üyelerimize kriz ortamında daha iyi kredi almaktır. Bankadan kredi alacak olan üyenin bankanın belirlediği yeterlilik şartları ile kredi verilecektir. Üyelerimizin daha iyi şartlarda kredi alarak kriz ortamında faydalı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Albaraka Türk Afyonkarahisar Şube Müdürü Erkan Tokul ise, nakit ihtiyacı olan işletmelere kredi imkanı sağladıklarını ve Ticaret ve Sanayi Odası ile önemli bir protokol imzaladıklarını belirttiler. Tokul, “Albaraka Türk olarak ana faaliyet alanlarımızdan biri finansman sağlamak. Biz de, bu kapsamda kurumlara özel çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaların biri olan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığımız kurumsal işbirliği bizim acımızdan büyük önem arz ediyor. Yapılan anlaşma ile Afyonkarahisar'daki ve bölgedeki KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarını karşılayarak ekonomik gelişmesine katkıda bulunmaktan memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.

ATSO'DAN ÜYELERİNE KREDİ KOLAYLIĞI
ATSO'DAN ÜYELERİNE KREDİ KOLAYLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 16:08:03
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 01:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?