1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Ayazini'nde mezuniyet gecesi

İHSANİYE’DE MEZUNİYET COŞKUSU

Afyonkarahisar İhsaniye ilçesi Ayazini İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen mezuniyet gecesinde öğrencilerin gösterileri, izleyenlerden tam not aldı.

Ayazini İlköğretim Okulu’nda düzenlenen mezuniyet gecesinde İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, İhsaniye İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Tarım İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Orman İşletme Müdürü Zekeriya Mere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aydın, Türkiye Harp Malulleri Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi Uzman Çavuş İsmail Kumartaşlı, Ertuğrul Gazi Yörük ve Türkmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Taşpınar, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okulun sinevizyon eşliğinde tanıtımı ile devam eden gecede çeşitli gösteriler sunan öğrenciler, daha sonra diplomalarını aldı. Gecede ezbere okuduğu İstiklal Marşı ile alkış alan 6 yaşındaki Yadigar Çelik'e geceye katılan Ertuğrul Gazi Yörük ve Türkmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ikinci Başkanı Basri Özsarı tarafından bilgisayar hediye edildi.

İHSANİYE’DE MEZUNİYET COŞKUSU
İHSANİYE’DE MEZUNİYET COŞKUSU
İHSANİYE’DE MEZUNİYET COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 17:05:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?