3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Bağ-Kur'luya müjde!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Bağ-Kur arasında sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalandığı bildirildi. Sözleşmeye göre, Bağ-Kur'a bağlı hastalar, AKÜ Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin sözleşme kapsamında belirtilen 5 ayrı ünitesinde ücretsiz tedavi olabilecek.

Konu ile ilgili bilgiler veren AKÜ Rektörü Prof. Dr. Halim Sözbilir, Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin Afyonkarahisar ve bölgesindeki vatandaşların sağlık güvencesi olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Sözbilir, "Üniversite yönetimi olarak hastanemizin gelişmesi için sürekli çaba sarf etmekteyiz. Hedefimiz, sağlık sorunları nedeniyle büyük şehirlere gitmek zorunda kalan hastalarımızın sorunlarına Afyonkarahisar'da çözüm bulmak. Bu doğrultuda hem akademik personel sayımızı hem de fiziki ve teknik donanımımızı çağın şartlarına göre sürekli geliştirmekteyiz. Üniversitemiz ile Bağ-Kur arasında imzaladığımız sözleşme ile de daha çok sayıdaki hemşehrimiz hastanemizin çağdaş ve kaliteli sağlık hizmetinden yararlanma imkanı bulacaktır" dedi.

İmzalanan sözleşmeye göre, Bağ-Kur'a bağlı hastalar, Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin kardiyoloji, kalp-damar cerrahisi, periferik anjiyografi, kardiyoloji laboratuarı ve hemodiyaliz uygulama ünitelerinde ücret ödemeden tedavi olabilecekler. Hastaların ücretsiz tedavi olabilmeleri için Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne Bağ-Kur tarafından düzenlenmiş sağlık karnesi veya sağlık kartı ve resimli kimlik belgesi ile başvurmaları gerekiyor.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2005 Pazartesi 14:23:49
Güncelleme :27 Temmuz 2005 Çarşamba 14:14:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?