3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Bakan Eroğlu Afyonkarahisar'da

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da esnafları ziyaret etti, AK Parti İl Başkanlığı tarafından tertip edilen iftar yemeğine katıldı.


Karaman'daki programının ardından, Orman Genel Müdürlüğü'ne ait helikopterle memleketi Afyonkarahisar'a gelen Bakan Eroğlu, Atatürk Stadyumu'nda Vali Vekili Nevzat Ünsal ve protokol heyeti tarafından karşılandı. Daha sonra, sucuk ve lokum satıcıları ile sarrafların yoğun olarak bulunduğu Uzunçarşı'ya giden Eroğlu, buradaki esnafları tek tek ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden ve onların sıkıntılarını dinleyen Bakan Eroğlu, yolda gördüğü Zümra Ongun isimli 8 aylık bebeği de bir süre sevdi.

Esnaf ziyaretinin ardından, beraberindeki protokol heyetiyle birlikte Öğretmenevi'ne giden Bakan Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. Yemeğin ardından, 22 Temmuz seçimlerinde görev yapan partililere teşekkür belgesi dağıtan Eroğlu, geceyi geçirmek üzere baba ocağı olan Şuhut ilçesine gitti.


Afyonkarahisar'daki temasları devam eden Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yarın İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından satın alınan 18 adet itfaiye aracı ve 17 adet ambulansın dağıtım törenine katılacak. Törenin ardından AK Parti ilçe başkanları, belediye başkanları ve milletvekilleriyle bir toplantı yapacak olan Bakan Eroğlu, İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldıktan sonra Ankara'ya dönecek.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 21:15:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?