4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Bakan Eroğlu Çoban'ın projelerini övdü

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban'ın çok önemli projeler hazırladığını söyledi.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban'ın proje tanıtımına katıldı. Afyonkarahisar sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katıldığı proje tanıtım toplantısında konuşan Veysel Eroğlu, Çoban'ın projelerinin Afyonkarahisar'ı Ege'nin yıldızı yapmaya yeteceğine emin olduğunu ifade etti.

Bakan Eroğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Burhanettin Bey hakikaten Yalova'ya, Antalya'ya, Bursa'ya giderek tüm projeleri topladı. Esasen ben şunu ifade etmek istiyorum. 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman ben üniversite de kürsü başkanıydım. Bunlar 5 yılda bir eser ortaya koyamadılar, hiçbir proje yapamadılar diye bir analiz tahlil yaptım."

AFYONKARAHİSAR'A YAKIŞIR PROJELER
Başkan adayını takdir ettiğini anlatan Çevre ve Orman Bakanı Eroğlu, şunları söyledi: "Çoban yaklaşık iki aydır hazırlıklar yapıyor. Bunların gerçekçi projeler olduğu gözüküyor. Projelerin tek tek tahlilleri yapılmıştır. Kendisini tebrik ediyorum. Gerçekten Afyonkarahisar'a yakışır çok güzel projeler ortaya çıkmış. Bu projelerin gerçekleştirilmesinin bir kısmı merkezi hükümete aittir. Hepsinin belediye olarak tek başına yapılması mümkün değil. Biz bu projelerin arkasındayız. Zaten bu projelerin çoğu bakanlığımla alakalı. Merkezi hükümet ve belediyemizle el ele vererek projeleri bitireceğiz."
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2009 Pazar 20:17:22
Güncelleme :1 Mart 2009 Pazar 20:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?