30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Bakan sesini duyuramadı

BAKAN EROĞLU'NUN ZOR ANLARI

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, çevreyi rahatsız edici derecede ses çıkaran hoparlör nedeniyle kendi sesini duyuramadı. Bakan Eroğlu'nun konuşmasının bitiminde müzik kapatıldı.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da aday tanıtım töreninde konuştuktan sonra, miting alanının hemen yakınındaki bir mekanda AK Parti seçim bürosunun açılışı yapıldı. Bakan Eroğlu, seçim bürosunun açılışını yapmadan önce AK Parti milletvekili adaylarını ve il yönetimini yanına davet etti. Bakan Eroğlu, seçim bürosunun kurdelesini kesmeden önce miting alanında bulunan müzik sesinin kısılması için eli ile işaret ederek uyarıda bulundu. Ancak, Eroğlu'nun bu uyarısı kimsenin dikkatini çekmedi.

Bakan Eroğlu, kurdeleyi kesmek için makası eline aldığında ise bu kez müziğin geldiği alana yönelerek, korumalarına eli ile işaret etti. Daha sonra korumalar ve çevrede bulunanlar müzik sesinin geldiği alana hep birlikte dönerek, müziğin kesilmesi için işarette bulundu. Bu esnada konuşmasını sürdüren Bakan Eroğlu'nun konuşmasının çok az bir kısmı duyulabildi. Kurdele kesiminin ardından Bakan Eroğlu, seçim bürosuna geçti ve burada partiye katılan bir kişiye rozet taktı.

BAKAN EROĞLU'NUN ZOR ANLARI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 17:09:00
Güncelleme :23 Nisan 2011 Cumartesi 01:07:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?