1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Bakkallar odası seçime hazır

AFYONKARAHİSAR BAKKALLAR ODASI SEÇİME HAZIR

Afyonkarahisar Bakkallar Odası Başkan adayı Bilal Karakuş, 10 Ocak Pazar günü yapılacak olan genel kurulda mutlu sona ulaştıklarında bakkal esnafının sıkıntılarını gidereceklerini dile getirdi.

Bakkallar Odasının bin üyesinin bulunduğunu söyleyen Başkan adayı Bilal Karakuş, bakkal esnafının şuanda Bağ-Kur prim borcunu bile yatıramadığını ve büyük marketler karşısında yok olma derecesinde olduğunu söyledi. Bilal Karakuş, "Bakalar odasına üye esnaf arkadaşlarımız muazzam bir sıkıntı içerisindedir. Bakkallarımızı bitiren büyük marketlerin bir anda şehrin her bölgesinde yayılmalarıdır. Büyük marketlerin getirdiği sıkıntılara rağmen bakalar odasına üye arkadaşlarımızın biraz daha sabırlı olmasını ve yönetim değişikliğini beklemelerini istiyoruz. Seçildiğimiz takdirde yapacağımız ilk çalışma ise bütün mensubu bulunduğumuz esnaflarla bir aile çatısı altında birleşip şirketleşmektir” dedi.

Şirketleşmeye gidildiğinde diğer kurumlar ile rekabet şansını yakalayacaklarını belirten Karakuş, “marketlerin açılmaması için kanun ve yönetmelikler çerçevesinde söylem ve eylemlerimiz ile yaptırımlar uygulayacağız. Esnaf kardeşlerimizin iyi ve kötü günlerinde sosyal ve kültürel etkinliklerinde yanlarında olup paylaşımcı bir tavır içerisinde görevimizi yapacağız. Şuanda bakkal esnafımız Bağ-Kur prim giderini bile yatıramıyor. Aynı zamanda odamızı daha aktif hale getirmenin çalışmalarını yapacağız. Amacımız aday olduğumuz Bakkallar odasına üyelerine iyi ve kaliteli hizmet yapmak, onların sorunlarını, sıkıntılarını çözmektir."

10 Ocak Pazar günü bakkallar odasına kayıtlı esnafları Yasemin Düğün salonunda oy kullanmaya beklediklerini ifade eden Karakuş, odaya hizmet etmek için aday olduğunu dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 09:27:04
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 15:24:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?