1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Başarılı öğrencilere hamburger ziyafeti

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE HAMBURGER ZİYAFETİ

Afyonkarahisar Belediyesi ve Mc Donald's işbirliğiyle, ilköğretim okullarındaki başarılı ve ihtiyaç sahibi 40 öğrenci, ilk defa hamburger yemenin tadını çıkarırken, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen proje kapsamında, ilköğretim okullarından seçilen başarılı ve ihtiyaç sahibi 40 öğrenci, Mayıs ayına kadar her hafta Afyonkarahisar Mc Donald's şubesinde hamburger yiyecek. Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan seçilen 40 öğrenci, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte hamburger yedi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, belediye olarak yeni bir sosyal projeye imza attıklarını belirterek, "Mayıs ayına kadar her hafta 40 öğrenci hamburger yiyecek ve burada düzenlenen çeşitli eğlencelerle güzel bir gün geçirecek. Projenin ikinci ayağını Eylül ayında başlatacağız" dedi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE HAMBURGER ZİYAFETİ
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE HAMBURGER ZİYAFETİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 15:03:05
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 15:55:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilyas Unlu IP: 70.29.107.xxx Tarih : 21.03.2010 17:45:31

Sayin baskan sanirim farkinda olmadan basarili ihtiyac sahibi cocuklarin yanlis ve sagliksiz beslenmesine alet olmus. Bu yanlisi duzeltmeli ve eger gercekten bu cocuklar icin beslenme katkisi saglamak istiyorsa bunu afyon geleneksel  mutfagindan saglamali.Cocuklar icin yapilan bu yanlisin bir an evvel duzeltilmesi dilegiyle