2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Başarılı öğrencilere ödül

Afyonkarahisar Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, Erkmen İlköğretim Okulunda eğitim gören öğrencilerden 2008 OKS ve SBS 'de başarılı olanlara düzenlenen törenle ödüllendirdi.

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş'un eğitime vermiş olduğu destek yapmış olduğu çalışmalarla sürüyor. Erkmen Belediye Başkanlığındaki makam odasında düzenlenen törenle 2008 OKS ve SBS'de başarılı olan öğrencilere ödüllerini veren Kuş, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Eğitime desteklerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Kuş, başarılı olan öğrencilerden çalışmalarını aksatmadan sürdürmelerini isteyerek, bu başarılarının üniversite ve daha ilerisine taşımaları gerektiğini belirtti.

Törende söz alan Erkmen İlköğretim Okulu Müdürü Cengiz Cantaş ise belediye olarak eğitime verdikleri destekten dolayı Başkan Memduh Kuş'a teşekkür ederek başarılı çalışmalarını her geçen sene daha geliştirmek için çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Afyonkarahisar'a yakınlığı nedeniyle eğitimde şehri tercih eden öğrenci sayısını minimuma indirmeye gayret ettiklerini söyleyen Cantaş, okul personeli olarak çalışmalarını ve planlamalarını bu yönde yaptıklarını belirtti. Cantaş, bunu başarmak için sınavlarda başarılı olan öğrencilerinin örnek olacağını ve başarılı öğrenci sayısının artırılması için tüm okul personeli olarak var güçleri ile çalışacaklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 20:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?