30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Başbakan Erdoğan Afyon'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün özel uçak ‘ATA’ ile Afyonkarahisar'a geldi.

Beraberindeki eşi Emine Erdoğan ile saat 23.00'de Afyonkarahisar Askeri Havaalanı'na inen Başbakan Erdoğan'ı Vali Vekili Nevzat Sinan, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan karşıladı. Afyonkarahisar'da 9 Aralık Cumartesi günü Korel Termal Otel ile toplu açılış törenlerine katılacak olan Başbakan Erdoğan, açılışını yapacağı Korel Termal Otel'de dinlenmeye çekildi.

Başbakan Erdoğan'ı Korel Termal'e gelişinde ise İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Ateş, AKP İl Başkanı Burhanettin Çoban, AKP Merkez ilçe Başkanı Semai Kaya, AKP Kadın Kolları Başkanı Fatma Akbaba, Korel Termal'in sahipleri Ali Acar ve Ali Korkmaz ile diğer partiler karşıladı.

TABELA PANİĞİ

Başbakan Erdoğan'ın gelişinin öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Korel Termal'de, tesislerin yerini gösteren yön tabelası unutulunca, tabela Başbakan'ın gelişine yarım saat süre kala yol kenarına dikildi. Tabelayı Başbakan'ın geliş zamanına yetiştirmek isteyen görevliler bu sırada yoğun panik yaşadı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2006 Cuma 10:09:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
m.sivrikaya IP: 88.208.147.xxx Tarih : 17.12.2006 22:02:45
selam halkimiza , lafi acmiskan basbakanimiz askaeri havalani kullanma hakki var ama afyon halkimizin yok ne zaman acilacak da kurtulsun gurbetciler yollarda cile cekmekten ehhy ne diyelim sene birkere vatanimiza gelecegimize bir iki daha fazla gelelim saygi ve selamlarimla Almanya Dortmund dan hemserilerime