1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Başbakanı çok iyi ağırladık!

“AFYONKARAHİSAR BAŞBAKANI ÇOK İYİ AĞIRLADI

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Afyonkarahisar'dan memnun ayrıldığını söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Afyonkarahisar Hükümet Meydanı’nda referanduma 'evet' mitinginin bunaltıcıyı sıcağa rağmen çok iyi geçtiğini dile getiren İl Başkanı Mehmet Zeybek, katılımın umduklarının üstünde bir sayı ile gerçekleştiğini ifade etti.

Başbakan Erdoğan'ın Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği 12 Eylül 2010 Anayasa değişikliği referandumuna 'evet' mitingine 20 binin üzerinde katılımın olduğunu anlatan Zeybek, Afyonkarahisar halkının Başbakan Erdoğan'ı en iyi şekilde ağırladığını söyledi. Zeybek, "Bunaltıcı sıcağa rağmen katılım umduğumuzun üzerindeydi. Bundan dolayı hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Mitingin başlangıcından bitimine kadar alanda bir eksilme olmadı. Aksine coşkulu bir heyecan vardı. Başbakan Afyonkarahisar'dan memnun ayrıldı. Afyonkarahisar'dan İzmir'e gitmek için havaalanına giderken otobüs içerisinde özellikle milletvekillerimize ve teşkilatlarımıza ve Afyonkarahisar halkına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı şükranlarını ileti. 12 Eylülde yapılacak olan referandumun Afyonkarahisar'a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2010 Pazartesi 16:29:05
Güncelleme :9 Ağustos 2010 Pazartesi 18:45:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?