4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Başhekim istifa etti mi?

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Duran, hakkında istifa ettiği yönünde çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Yerel bir gazetenin haberine göre döner sermayeden alacağını tahsil edemediği için istifa ettiği iddia edilen Dr. Mehmet Duran, istifa etmediğini görevinin başında olduğunu dile getirdi. Hakkında çıkan iddiaların asılsız olduğunu belirten Mehmet Duran, haber içerisinde yer alan kendisinin hastanenin döner sermayesinden alması gereken 7 bin TL yerine 2 bin TL verilmesi konusundaki iddialarında gerçeği yansıtmadığını söyledi. Yerel bir gazetede hakkında istifa ettiği iddialarının yer aldığını anlatan Başhekim Duran, şunları söyledi: "Hatta istifa etme gerekçesinin de hastanenin döner sermayesi ile yaşadığım sorun olduğu iddia edildi. Fakat öyle bir şey yok. Şu an görevimin başındayım. O iddiaların asılsız olduğunu söyleyebilirim. Bahsedilen döner sermaye ile ilgili de herhangi bir sorunum yok. Böyle bir şey olmamıştır, olmazda."

Duran, istifa ettiği ve bazı siyasetçilerin evine gelerek istifadan vazgeçirmeye çalıştıklarının da tamamen asılsız olduğunu bildirdi. Duran, "Benim evime kimse gelmemiştir. İstifa etmedim ki vazgeçirmeye çalışsınlar" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 12:09:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?