2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Başhekimden Başkan Özpınar'a plaket

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Salim Aksoy, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Özpınar'ı makamında ziyaret ederek Devlet Hastanesine yaptığı katkılarından dolayı teşekkür plaket verdi. 

Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Tuncer Topkaya'nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başhekim Aksoy, "Hastanemizin fiziki yapısının değiştirilmesinde, çevre düzenlemelerinde araç gereç desteğinde, yapılan tüm yeniliklerde ve biz sağlık çalışanlarını her yıl 14 Mart tıp bayramında unutmayarak gösterdiği yakın ilgiden ve hastanemize yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Özpınar'a teşekkür ederiz" dedi. 

Başkan Özpınar ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, "İlçemizde sağlık alanında yapılan yeniliklerden gurur duyuyoruz. Bizler Belediye olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Hastanemizde görev yapan tüm doktor, hemşire ve görevli personel ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Yakında zamanda hizmete girecek olan güzel hastanemizle de, daha da güzellikler katacakları inancındayım" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 14:48:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?