3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Başkan adayı Özkan projelerini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Yılmaz Özkan, projelerini Çakmak Marble Otel'de düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

 
Çakmak Otelde düzenlediği basın toplantısında projelerini tanıtan CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Yılmaz Özkan, "önce insan" ilkesinden hareket ederek hizmet etmek için bu görevi üstlendiğini söyledi.


Temiz bir kent ve temiz eller sloganıyla Afyonkarahisar'a hizmet etmek istediğini anlatan Belediye Başkan adayı Özkan, şöyle konuştu: "Temiz kent temiz eller sloganımızla Afyonkarahisar'ı uygar ve çağdaş bir kente dönüştüreceğimizi güvenilir temiz yönetimi oluşturacağımızı belirtmiştik. Afyonkarahisar'ı hak ettiği yere getirmek için çaba göstereceğimizi defalarca ifade etmiştik. Hazırlanan ve çeşitli çalışma periyotları hızla sürdürülen bu projenin amacı farklı rezervuarlara sahip ilimiz Afyonkarahisar'ın jeotermal alanlarının ve jeokimyasal özelliklerinin ayrıntılı ortaya koyulmasıdır. Bu projemizle potansiyel sahalar da belirtilmiş olacaktır. Biz halkımıza daha sağlıklı su içireceğiz. Kültürel varlıklarımızı canlandırarak, Osmanlının gözdesi olan Afyonkarahisar'ımızı hak ettiği noktaya getireceğiz."
Belediye Başkan adayı Özkan, projelerini açıkladıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

İha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 17:08:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?