4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Başkan Çoban at sırtında

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, göreve başlamasıyla birlikte ziyaretçilerin akınına uğradı.

Toplumun her kesiminden kendisine gelen tebrik mesajlarını kabul eden Afyonkarahisar'ın yeni Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, konuklarıyla yakından ilgilendi, hal ve hatırlarını sordu. Belediye Başkanı Çoban, tebrik ziyaretlerine gelenlere "Gönlümüz ve kapımız sizlere 24 saat açık. Taleplerinizi, tenkitlerinizi bekliyoruz. Siz değerli Afyonkarahisarlı vatandaşlarımın hayır duasını almak benim için en büyük hediyedir" dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı Belediye İl Genel Meclisi Üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Kerim Aslan, iş adamları, mahalle muhtarları, Suriyeli iş adamlarından Rami Beni ile çok sayıda vatandaş tebrik etti.

BAŞKAN ÇOBAN'A ATLI ZİYARET
Afyonkarahisar'da atçılıkla ilgilenenler Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti.  Atı ile birlikte Belediye Başkanını tebrik olsuna gelenler Başkan Çoban'ı belediye önüne getirdikleri "Rüzgar" isimli ata bindirdi. İlk kez ata bindiğini ifade eden Çoban, "Projelerimizin arasında bilindiği gibi ata sporumuz olan atçılık sporu da var. Ata sporumuzu hep birlikte canlandıracağız" diye konuştu. Başkan Çoban, atın isminin rüzgar olduğunun hatırlatılması üzerine "Meltem rüzgarı gibi inşallah bizde bereketli olacağız" diye karşılık verdi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 14:34:27
Güncelleme :5 Nisan 2009 Pazar 14:55:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?