2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Başkan Güngör'den örnek davranış

Afyonkarahisar 1. Amatör Kümede mücadele eden Döğer Belediyespor ile Sahipataspor arasında oynanan müsabakayı Döğer Belediyespor kendi sahası ve seyircisi önünde 2-1 galip ayrıldı.


Birinci Amatör Kümenin 3 haftasında karşı karşıya gelen Döğer Belediyespor ile Sahipataspor arasında oynan karşılaşmayı Döğer Belediyespor 2-1 kazandı. Döğer Belde stadında oynanan karşılaşma sonrası Döğer Belediye Başkanı Ömer Güngör tarafından her iki takım oyuncularına ikramda bulundu. Spor'un centilmenlik ve kardeşlik olduğunun altını çizen Başkan Güngör, "iki takım bir sahada mücadele eder şans ve kim iyi oynuyorsa o galip gelir.

Bunun için bir birimizi üzüp sıkıntılara girmeye değer mi?" dedi. Başkan Güngör'ün yapmış olduğu bu anlamlı davranıştan dolayı memnun olduklarını ifade eden Sahipataspor takım kaptanı Ali Genç, "Başkan Güngör'ün yapmış olduğu davranışın bir örnek teşkil ettiğine inanıyorum. Diğer kulüplerinde bir birine aynı içtenlikle yaklaşmasını temenni ediyorum. Sahipataspor Kulübü olarak Döğer Belediye Başkan Güngör'e bu anlamlı ve örnek davranışından dolayı teşekkür ederim" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 11:18:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?