2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Başkan Kaptan'a sevgi seli

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, yeniden belediye başkanı olmak için AK Parti'den belediye başkan aday adaylığının başvurusunu yaptı.

Afyonkarahisar'ın AK Partili Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Kaptan, AK Parti il başkanlığı binasında düzenlediği toplantıda aday adaylığı dilekçesini İl Başkan Vekili Mehmet Zeybek'e teslim etti. Kaptan, Afyonkarahisar'da Av. Burhanettin Çoban ve Av.Halil Ürün'den sonra aday adaylığını açıklayan üçüncü kişi oldu.

Abdullah Kaptan'ın belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusuna mahalle muhtarları ve onlarca vatandaş katıldı. Toplantıda konuşan Kaptan, 4.5 yıllık belediye başkanlığı görevi süresince görev arkadaşları ve parti teşkilatı ile hiçbir sorun yaşamadığını söyledi. Birkaç kişi ile olan problemin bazıları tarafından Abdullah Kaptan ve arkadaşlarının AK Parti teşkilatı ile problemi varmış gibi gösterdiğini dile getiren Kaptan, bunu yapanları Allah'a havale ettiğini bildirdi.

ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTIK

Aday adayları ile tatlı bir rekabet yaşacaklarını dile getiren Kaptan, bu rekabetin kaliteyi yükselteceğini belirtti. Aday adayları ile parti içerisinde birbirlerine karşı yanlış davranış içerisinde bulunmayacaklarını anlatan Kaptan, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirine mazhar olan kardeşimiz ile 29 Mart 2009 seçimlerine güçlü, tek bilek ve tek yürekle gireceğiz. Allah'ın izniyle bu seçimden de ezici bir üstünlük ve farklı bir şekilde çıkarak AK Parti'nin yerel iktidarda Afyonkarahisar kalesine diktiği bayrağı yeniden dikeceğiz" dedi.

Başkan Kaptan'dan aday adaylığı müracaat dosyasını teslim alan AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek de Kaptan'ın aday adaylığının hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Kaptan ile birlikte aday adayı sayısının üçe çıktığını hatırlatan Zeybek, aday adayları arasında tatlı bir rekabet yaşanacağını ve bu rekabette Afyonkarahisar'ın kazanacağını söyledi.

Parti binasını dolduran muhtarlar ve vatandaşlar Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan'a sevgi gösterilerinde bulundu. Kaptan konuşma yaparken sık sık sözünü keserek alkış yağmuruna tutan vatandaşlar Başkan Kaptan ile parti çıkışında hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 19:35:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET IP: 78.187.121.xxx Tarih : 15.12.2008 12:14:00

Sn.Abdullah Kaptan çok iyi bir insan. Emin olun bir o kadar da çok kötü bir siyasetçi ve belediye başkanı. Kendisine sivil yaşamda başarılar ve sağlık, mutluluk diliyorum. Afyon için en uygun aday Av.Halil Ürün bence. Belediye daha dinamik olacaktır.