2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Başkan Kaptan'a teşekkür plaketi

Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu, siteye yaptığı hizmetlerden dolayı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan'a teşekkür plaketi verdi.

Sitenin yönetim binasında düzenlenen törene Belediye Başkanı Abdullah Kaptan'ın yanı sıra Esnaf Odalar Birliği Başkanı İbrahim Kavas, 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keser, yönetim kurulu üyeleri ile esnaf katıldı. 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keser, "Belediye Başkanımız Abdullah Kaptan'ın sanayi sitemize kazandırdıklarını unutmamız mümkün değil. Bizde 2. Küçük Sanayi Sitesi olarak ilk kez bir plaket vermeyi düşündük. Bu plaketi de sanayi sitemize büyük destekleri olan Belediye Başkanımız Abdullah Kaptan'a veriyoruz. " dedi.

"SANAYİ SİTEMİZE VERDİĞİNİZ HİZMETLERİ UNUTMAYACAĞI"

Belediye Başkanı Kaptan'a plaketi takdim eden Esnaf Odalar Birliği Başkanı İbrahim Kavas ise "Belediye Başkanım Kaptan, Afyonkarahisar'ımıza ve özellikle sanayi sitemize verdiğiniz hizmetlerden dolayı bu plaketi size takdim etmek şerefine nail olduğum için kendimi bahtiyar hissediyorum. Vermiş olduğunuz hizmetlere minnettarız, Allah sizden razı olsun, işiniz gücünüz rast gelsin bu hizmetlerin devamını bekliyoruz" diye konuştu.

"AFYONKARAHİSAR'IMIZ BİR İVME KAZANDI BU ARTARAK DEVAM ETMELİDİR"

Plaket töreni esnasında duygulandığı gözlenen Belediye Başkanı Abdullah Kaptan ise, "Beni çok duygulandırdınız. Allah razı olsun. Göreve geldiğimiz günden itibaren Allah'a çok şükür memleketimize hizmet etmenin gurur ve onurunu yaşadık. Gece gündüz demeden, ailemi, çocuklarımı ihmal ederek, sağlığımı riske ederek zatürreeyi burada geçirdik, şeker burada başladı. 4,5 yıl önceki Abdullah Kaptan'ın sağlığı yok, helali hoş olsun. Hizmet böyle oluyor.

Belediyemizin kaynaklarının ne hale geldiği ortadaydı. Merkezden kaynak alınır beklentisi çoktu ama oda olmadı. İş başa düştü bizde kendi imkan ve kaynaklarımızı en iyi şekilde değerlendirerek çalışmaya başladık. Allah'a çok şükür mücadele ile güzel hizmetler oldu ama yeterli mi değil. Afyonkarahisar'ımız bir ivme kazandı bu artarak devam etmelidir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 12:19:16
Güncelleme :27 Aralık 2008 Cumartesi 12:20:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?