2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Başkan'ın oğlu arkadaşını vurdu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu Harun Karaosmanoğlu, avlanmak için geldiği Afyonkarahisar’daki Eber Gölü’nde kazayla arkadaşını vurdu.

Olay, öğle saatlerinde Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesi’nde bulunan Eber Gölü’nde meydana geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu Harun Karaosmanoğlu, arkadaşı Bayram Temizel’le birlikte avlanmak için Eber Gölü’ne geldi. Sandalla göle açılan iki arkadaş, bir ara dengelerini kaybederek göle düşme tehlikesi geçirdi. Bu arada paniğe kapılan Karaosmanoğlu, yanlışlıkla elindeki tüfeği ateşleyerek arkadaşı Bayram Temizel’i ayağından vurdu. Çevredeki vatandaşların yardımıyla Bolvadin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Temizel, durumunun ağır olması nedeniyle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Aşırı kan kaybeden Hüseyin Temizel’in ameliyata alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Harun Karaosmanoğlu ise olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2005 Pazartesi 12:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?