2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Bayıltan kuyruk

Afyonkarahisar’da emekli maaşını çekebilmek için saatlerce banka önünde bekleyen yaşlı bir kadın, soğuk havaya dayanamayarak bayıldı. Yaşlı kadın, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Afyonkarahisar’da sabahın erken saatlerinden itibaren bankanın önünde toplanan emekliler, maaşlarını alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Ziraat Bankası Afyonkarahisar Şubesi’nden maaş çekmek isteyen birçok vatandaş, yağan yağmur altında zor anlar yaşadı. Bankaya maaşını çekmek için gelen Şerife Ebren (77), sırada beklerken soğuk havaya fazla dayanamayarak bayıldı. Yaşlı kadını kısa sürede ayıltarak bankanın önüne oturtan vatandaşlar, hemen 112 Acil Servis ekiplerini çağırdı. Ebren, kısa sürede olay yerine gelen ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sırada saatlerce beklemekten yorgun düşüp hasta olduklarını belirten vatandaşlar, "Saatlerce sırada beklemek bize işkence gibi geliyor. Bu soruna bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz" dediler.

Öte yandan Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de, banka önlerindeki denetimlerini artırdı. Resmi ve sivil ekipler, yankesicilik, dolandırıcılık ve kapkaççılık olaylarına karşı Ziraat Bankası önünde yoğun güvenlik önlemleri aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2005 Salı 17:02:33
Güncelleme :4 Mart 2005 Cuma 17:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?