3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Bayramda otellere yıldız yağacak

TERMAL OTELLERDE SANATÇI RÜZGARI

Kurban Bayramı'nın 4 günlük tatilini termal turizmin başkenti Afyonkarahisar'da geçirecek tatilciler, düzenlenecek gala geceleriyle unutulmaz bir bayram yaşayacaklar.

Termal turizmde söz sahibi olan Afyonkarahisar, Kurban Bayramı'nda yine ünlü sanatçıların akınına uğrayacak. Bayram dolayısıyla hazırladıkları paket programları bayram özel eğlence geceleriyle renklendiren İkbal Termal Otel'de Rafet El Roman'la yaptığı kliple yıldızı parlayan, pop müziğin genç solisti Yusuf Güney, Korel Termal Otel'de Eski Dostlar ve Sinan Erkoç, Oruçoğlu Termal Otel'de ise Coşkun Sabah ve Niran Ünsal sahne alacak.

Kurban Bayramı tatilinde tercihini termalden yana kullanan tatilciler unutulmaz bir bayram yaşayacak. Açık ve kapalı termal havuzları, hamamları, saunaları, buhar banyoları, fitness ve sağlık salonlarının yanı sıra tatilcileri düzenledikleri gala geceleriyle eğlendirmeyi planlayan termal tesisler yine birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak. Hem sağlık hem dinlenme hem de eğlence arayanların tercih ettiği Afyonkarahisar'daki 5 yıldızlı termal oteller bayramı, düzenledikleri gala geceleriyle

renklendirecek. Bayram özel mönüsünün de bulunduğu gala gecelerinde oteller çocukları da unutmuyor. Animatörlerin çocuklar için renkli oyunlarla süsleyeceği çocuk eğlenceleri de yapılacak.

TERMAL OTELLERDE SANATÇI RÜZGARI
TERMAL OTELLERDE SANATÇI RÜZGARI
TERMAL OTELLERDE SANATÇI RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 15:37:03
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 12:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?